2018-06-28 06:05:18• hírek • Oszkó Viktória

Hónap végi Hit és Gyógyítás júniusban is

Ismét itt a hónap vége, ismét itt az utolsó péntek, úgyhogy újabb Hit és Gyógyítás előadást tartanak a Németi református templom gyülekezeti termében. A mottó változatlan: a hívő beteg könnyebben gyógyul, a hívő orvos könnyebben gyógyít.

Június 29-én, este 18:00 órától szeretettel várják az érdeklődőket a rendezvényre, vallási, politikai és etnikai hovatartozástól függetlenül. Az esemény hit részének meghívottja ezúttal Kiss József református lelkipásztor, egyházmegyei főjegyző, az orvosi rész vendégelőadója pedig dr. Úr Lászó szemész főorvos lesz, aki Mátészalkáról érkezik hozzánk.


A doktor úr ismerteti majd a szemet érintő betegségek különféle tüneteiről, az azokkal kapcsolatos általános tudnivalókról, beszélni fog a lehetséges megelőzési formákról és természetesen a kezelési lehetőségekről is, mindezt közvetlen, közérthető és modern stílusban.


Mindezek mellett a kötetlen beszélgetés sem marad el, amelyen részt lehet majd venni interaktív módon, közösen, de lehetőség lesz a diszkrét, személyes konzultációra is.


Az este hangulatfelelőse a dr. Bereczky Kálmán kardiológus főrovos által vezetett Berecky Band lesz, akik szintén Mátészalkáról érkeznek Szatmárnémetibe, hogy örökzöld dallamokkal szórakoztassák a jelenlévőket.


A szervezők meglepetésekkel és szeretetvendégséggel várják az érdeklődőket.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: